Blog Jason Goldsworthy

Mediumschap word je ermee geboren of kun je het leren

Mediumschap - Kun je dat leren of wordt je ermee geboren?

 

Je kan het niet leren toch?

Vroeger dacht men dat een medium alziende en alwetende werd geboren. In deze tijd weten we dat er in iedereen een talent voor intuïtie en mediumschap zit.  Wanneer je begint met een cursus mediumschap of met het zitten in de power dan kom je erachter wat er in je zit. Je ontdekt jouw talent. Het is net als bij autorijden,  je begint met oefenen, lessen volgen en een gevoel krijgen voor het autorijden. Na een aantal lessen leg je een examen af waarna het echte auto leren rijden pas begint. Je gaat de weg op en je maakt kilometers. 

Met mediumschap is het het hetzelfde. Je begint met oefenen thuis of in een veilige omgeving bij iemand die lesgeeft.  Je ontwikkelt je gevoel en talent voor mediumschap, waarna je je laat testen om te zien hoever je bent met het ontwikkelen van mediumschap. Daarna ga je je verder ontwikkelen als medium. Na het volgen van één opleiding of cursus ben je nog geen professioneel medium. Maar met talent, plus oefenen plus, inzet, plus kilometers maken kan je wel een professioneel medium worden.  In Engeland is er een school voor mediums, het Arthur Findlay College. Ik ga hier al jaren heen om te trainen met mediums vanuit de hele wereld. Ik ben nooit uitgeleerd. De Spirituele Wereld heeft ons nog zoveel te leren. Dit College bestaat al sinds 1964 en wordt geleid door de Spiritualist National Union. Een vereniging die overal in de wereld spirituele mediums, healers en sprekers begeleidt. 

Vaak krijg ik te horen dat je mediumschap niet kan leren. Je hebt het of je hebt het niet. Jezelf op deze manier te ontwikkelen zou onzin zijn. Ik ben het hier niet mee eens. In eerste instantie is een cursus of opleiding een goede manier om te ontdekken of je talent hebt.  Jouw ziel, jouw blauwdruk weet wat er in je zit en dit is voor jou om uit te vinden. En als je talent hebt wat is er dan fijner om dit in een vertrouwde omgeving te ontwikkelen? Zodat je later net als bij autorijden veilig de weg op kan.  Als ik eerlijk ben dan wil ik liever de weg op weg met mensen die geleerd hebben hoe ze veilig een auto kunnen besturen. 

 

mediumschap opleiding spiritualiteit cursus Stansted College

Blog onderwerpen

Warst Du schon immer auf der Suche nach Deiner eigenen Spiritualität?

Medialität

Site Links

Contact

  • Jason Goldsworthy
  • Dorfstrasse 55
  • 49828 Lage, Duitsland
  • Tel +49 5941 920459

Mitglied der SNU