Blog Jason Goldsworthy

Healing op Kerstavond

 

Wat doe je als je man thuis komt met het idee om op Kerstavond een trancehealing te gaan geven aan iedereen die het nodig heeft... Mijn eerste gedachte was niet zo positief en ook niet zo spiritueel. Moet dat nou op Kerstavond? Dat is toch niet leuk voor de kinderen? Wie gaat er nou meedoen op Kerstavond? Nou ja, je volgt mijn gedachtengang wel. De Spirituele Wereld was echter duidelijk en toen ik in een meditatie ook doorgegeven kreeg dat er een healing moest komen, begon het idee meer en meer te groeien. Er werd een event aangemaakt op facebook, mails uitgestuurd en de aanmeldingen voor mensen die graag healing wilden ontvangen voor hun zelf of voor hun geliefden groeide. Ook de lijst van mensen die graag mee wilden helpen met het sturen van energie groeide, geweldig! 

Kerstavond om zeven uur s avonds was het zover. Voor we begonnen hadden we nog even overlegd over hoe lang we bij elke naam zouden stil staan zodat het spirituele team van Jason de healing kon geven. Gezien de lengte van de lijst besloten we om dertig seconden per naam aan te houden.  De healing kamer was verlicht met kaarsjes, kristallen stonden opgesteld in een cirkel, ik genoot van de serene sfeer, terwijl Jason in trance ging. Zijn cirkel leidster was er ook bij om zeker te zijn dat het met Jason ook goed ging. De kamer werd kouder, ik voelde de koude lucht om mijn benen, en later overal in de ruimte, maar vreemd genoeg bleef ik zelf wel warm. De energie werd hoger in de kamer, terwijl Jason dieper wegzakte in trance.  Zijn gidsen team gaf een signaal dat we konden beginnen met het opnoemen van de namen op de healing lijst.

Ik zat er helemaal klaar voor, lijst in de hand, leesbril op de neus, zaklamp aan en voor iemand die graag de boel onder controle heeft, het belangrijkste de timer op de telefoon aan. Want 30 seconden is 30 seconden! Ik noemde de eerste naam op, timer aan... De gids van Jason, Dr John, begon te healen. En prompt na dertig seconden kwam het handsignaal dat de volgende naam genoemd kon worden. Toeval dacht ik... Echter elke naam kreeg precies dertig seconden healing van de Spirituele Wereld. De timer kon wel uit. Zelf een scepticus zoals ik was hier toch wel van onder de indruk. Iedereen die Jason kent weet dat hij vaker te lang met een healing of reading bezig is dan te kort, en nu kreeg elke naam dertig seconden healing. Wonderbaarlijk en wat een bewijs dat de Spirituele Wereld dit kan regelen. 

En wat fijn om deel uit te hebben mogen maken van deze mooie healing op deze bijzondere avond, ik hoop dat iedereen er van genoten heeft.

Lieve groet, Ursula Goldsworthy

 

kerstavond spirituele healing samen zijn

Blog onderwerpen

Warst Du schon immer auf der Suche nach Deiner eigenen Spiritualität?

Medialität

Site Links

Contact

  • Jason Goldsworthy
  • Dorfstrasse 55
  • 49828 Lage, Duitsland
  • Tel +49 5941 920459

Mitglied der SNU