Blog Jason Goldsworthy

Een spiritueel ontwaken!

Een spiritueel ontwaken!

(losse vertaling van het artikel "a Spritual Awakening" in het Raw Real Being Magazine van Oktober 2018)

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen intuïtie heeft, een gevoel diep in ons dat ons helpt in ons leven. Dit buikgevoel kan ons vertellen welke beslissing juits of onjuist is. Iedereen is hiermee geboren, alleen niet iedereen gebruikt zijn of haar onderbuikt gevoel. Zwangere vrouwen of moeders voelen bijvoorbeeld heel goed aan of er iets is met hun baby. Ze voelen of een huiltje een teken is van ziek zijn of alleen maar aandacht willen. Of heb je weleens aan een goede vriend gedacht, die dan net op dat moment belt... Sommige van ons hebben zelfs weleens voorspellende dromen waarvan er ook welke uitkomen. Allemaal voorbeelden van intuïtie. 

Het enige wat wij hoeven te doen is te vertrouwen op ons gevoel en onze innerlijke gids. Soms voel je dat het leven je in een bepaalde richting duwt, ook al weet je zelf nog niet goed waar of waarom, maar van binnen weet je en voel je dat je op de goede weg bent. Ik noem dit een calling, een roeping, een wakker worden. Je ontdekt de mogelijkheden van een spiritueel leven. Voor mij was dit een sterk gevoel van weten, vol van energie en potentieel.

Vele jaren geleden, ik was een jaar of negentien, wist ik al diep in me dat mijn leven zich zou veranderen. Ik woonde toen in een klein dorpje in Wales, er was veel werkeloosheid en uitzichtsloosheid. Ik had een opleiding tot kok gevolgd, maar zelfs met een diploma op zak zou werk vinden moeilijk worden. In me voelde ik de drang om naar Londen te verhuizen ook al was dat ver weg en kende ik niemand daar. Ik volgde mijn gevoel en begon met sollicitatiebrieven schrijven naar hotels en restaruants in Londen. Er kwam een baan, een flat, vrienden en later ontmoette ik er mijn vrouw. Kortom alles klopte, mijn wereld opende zich en ik ontdekte nieuwe mogelijkheden. Ditzelfde innerlijke gevoel, deze calling bracht me later naar Nederland en Duitsland en op het pad van spiritualiteit. Als negentienjarige had ik niet eens kunnen dromen van mijn huidige leven en de roeping die ik voel om de spirituele wereld te dienen.

 Terwijl ik dit schrijf is het bijna Halloween, , All Hallows Eve,  de avond voor Allerheiligen. Het is de avond van 31 oktober, een avond die in veel landen en culturen gevierd wordt.  Er wordt verondersteld dat Halloween afstamt van Samhaim, een gealisch feest om de oogstperiode af te sluiten en dankbaarheid te tonen voor de oogst. Het markeert ook het begin van de winter. De vroege Kelten geloofden dat de sluier tussen onze wereld en de spirituele wereld in deze periode dunner worden en dus gebruikten ze deze tijd om te vieren en te bidden voor hun gezondheid en veiligheid gedurende de winter. De eerste kerken vonden een manier om deze viering in hun christelijke feesten mee op te nemen. Een reden waarom Halloween dus in veel culturen voorkomt.

In mijn werk als medium merk ik ook dat de spirituele wereld dichterbij komt in deze periode. Dus wat is er mooier dan in deze periode samen veel energie en liefde naar onze geliefden in de spirituele wereld te sturen en deze tijd van Halloween tot Kerstmis samen te vieren!

artikel halloween kerstmis spiritualiteit

Blog onderwerpen

Warst Du schon immer auf der Suche nach Deiner eigenen Spiritualität?

Medialität

Site Links

Contact

  • Jason Goldsworthy
  • Dorfstrasse 55
  • 49828 Lage, Duitsland
  • Tel +49 5941 920459

Mitglied der SNU