Blog Jason Goldsworthy

Wake me up inside

Wake me up inside! “

Ik moet je wat vertellen…”

Ik zat op mijn werk en alleen door deze woorden wist ik dat het slecht nieuws was.

‘Je broer is overleden.”

Op weg naar huis spookte er van alles door mijn hoofd. Wat is er gebeurt? Mijn arme moeder, hoe kom ik zo snel mogelijk naar Engeland? Is het echt waar?

Een dag later was ik al op weg. Op het station en bij Schiphol ging de tijd als in een waas voorbij. Mensen liepen langs maar ik had niks in de gaten.

Bij mijn moeder thuis probeerde ik wat te slapen. Vermoeid dat ik was, lukte me dat aardig. Totdat ik opeens heel veel energie door mijn lichaam voelde gaan. Het voelde als hele harde muziek en energie die dreunde door mijn lijf. Een harde vibratie waardoor ik om 3 uur ’s ochtends wakker schrok.

Ineens was het leven anders, de wereld stond op zijn kop, ik voelde zoveel energie door mij gaan. In mijn hoofd speelde elke keer hetzelfde liedje. Mijn temperatuur was hoog en het leek wel alsof ik de griep had. Van slapen kwam niets meer. Ik stond op en ging naar de keuken.

De muziek bleef bij me en ik kreeg het gevoel dat er iemand achter me stond. Ik was niet bang want ik voelde de liefde uitstralen van deze onzichtbare persoon achter me. Diep in me wist ik dat het leven nooit meer hetzelfde zou zijn. Het was alsof iemand mij aangeraakt had. Kon dit mijn broer zijn?

De onzichtbare persoon bleef bij mij. Liet mij zijn liefde voelen. Diep in mijn hart wist ik het zeker, dit was mijn broer. De pijn in mij bleef. Ik zou hem nooit meer kunnen aanraken of met hem kunnen praten. Maar hij was nog ergens bij mij. Dat wist ik zeker. Met tranen van vreugde en verdriet dronk ik mijn thee op. Ergens diep van binnen was ik blij met dit bewijs dat het leven doorgaat, ook na de dood. Ook al werd zijn lichaam over een paar dagen begraven, hij leeft verder! Ik bleef in de keuken, blij en opgewonden van binnen. Helaas was het nog veel te vroeg om iemand wakker te maken waarmee ik deze waarheid kon delen

De muziek raasde door in mijn hoofd.

Wake me up... wake me up inside.

Keiharde rockmuziek.

Opeens voelde ik wat hij me wilde zeggen. Deze muziek wilde hij graag op zijn begrafenis! Samen met mijn zus ben ik op zoek gegaan naar het liedje. Toen we het goede lied hadden gevonden werd het rustig in mijn hoofd, en lichaam. Ondanks het verdriet van zijn dood zou mijn leven nooit meer hetzelfde zijn, wist ik dat hij ons zou helpen in deze moeilijke dagen van afscheid nemen.

Jason

Evanescence: Wake me up

wake me up spiritualiteit overleden broer muziek

Blog onderwerpen

Warst Du schon immer auf der Suche nach Deiner eigenen Spiritualität?

Medialität

Site Links

Contact

  • Jason Goldsworthy
  • Dorfstrasse 55
  • 49828 Lage, Duitsland
  • Tel +49 5941 920459

Mitglied der SNU